keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Talvirenkaita ja kesärenkaita helposti netistä

Auton renkaat netistä


Halvimmat renkaat myy rengaskauppa http://riekko.eu

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut "halppismerkit". Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10" jopa 22" asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.

Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Yokohama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti